Please help correct my stored procedure. 
Author Message
 Please help correct my stored procedure.

I have the stored procedure listed below.  When I display the results of the
select within the procedure, the correct information returns.  When I call
the stored procedure from Query Analyzer, I get back NULL for my returning
(output) values.

Please tell me what is wrong.  Forward replies to

Here is the SP:

Alter Procedure usp_getUserInfo
 (








 )
As

    from GISUsers


-- The line above displays the correct info.

    return

Here is my test from Query Analyzer:










-- The line above displays bad (NULL) information.



Mon, 03 Sep 2001 03:00:00 GMT
 Please help correct my stored procedure.

You need to specify that the parameters are OUTPUT when calling the stored
procedure, as well as inside the stored procedure:





Mon, 03 Sep 2001 03:00:00 GMT
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. Corrected-Multiple Calls for Stored Procedures

2. complicated stored procedure not returning correct val

3. Need correct syntax for calling JDE stored procedure on AS400

4. Correct Syntax for passing variables to Stored procedures from VB

5. Stored Procedure - Testing a datatype for the correct format

6. SP1 RDO ODBC Stored Procedures With Parameters Not Returning Correct Resultset

7. Help with stored procedure calling another stored procedure.

8. HELP: Stored procedure calling stored procedure

9. Please help to convert view on views to stored procedure

10. Help with a stored procedure please

11. Extended Stored Procedure Trouble - Please Help!

12. Please help me with this stored procedure.


 
Powered by phpBB® Forum Software