Netutil : Login Account password fails 
Author Message
 Netutil : Login Account password fails

Client: Win NT, Server: Solaris 2.6 with OI2.

I can get netutil to work with installation passwords but login
account passwords fail. The login user/password selected should
work but it does not. The user/password is valid on the remote
site and the user is also an openingres user. This should suffice
for access with a login account but the error below happens:

E_GC000B_RMT_LOGIN_FAIL Remote Login failure: Invalid Password
/ UserID.

It isnt essential for me to get this to work (installation passwords
do the job) but I'm perplexed as to why the login password fails.

Martin.

--
Email: Replace work with oucs



Tue, 25 Sep 2001 03:00:00 GMT
 Netutil : Login Account password fails

Have you run mkvalidpw on your (Sun) server ?
You will need to do this successfully to get netutil login accounts to
work  

regards

Steve Ruth

On Fri, 09 Apr 1999 18:21:18 +0100, Martin Hanna

Quote:

>Client: Win NT, Server: Solaris 2.6 with OI2.

>I can get netutil to work with installation passwords but login
>account passwords fail. The login user/password selected should
>work but it does not. The user/password is valid on the remote
>site and the user is also an openingres user. This should suffice
>for access with a login account but the error below happens:

>E_GC000B_RMT_LOGIN_FAIL Remote Login failure: Invalid Password
>/ UserID.

>It isnt essential for me to get this to work (installation passwords
>do the job) but I'm perplexed as to why the login password fails.

>Martin.

>--
>Email: Replace work with oucs



Wed, 26 Sep 2001 03:00:00 GMT
 Netutil : Login Account password fails
You must run the utility mkvalidpw (on the unix server) , this allow ingres
to read the shadow passwd file .
Quote:

>Client: Win NT, Server: Solaris 2.6 with OI2.

>I can get netutil to work with installation passwords but login
>account passwords fail. The login user/password selected should
>work but it does not. The user/password is valid on the remote
>site and the user is also an openingres user. This should suffice
>for access with a login account but the error below happens:

>E_GC000B_RMT_LOGIN_FAIL Remote Login failure: Invalid Password
>/ UserID.

>It isnt essential for me to get this to work (installation passwords
>do the job) but I'm perplexed as to why the login password fails.

>Martin.

>--
>Email: Replace work with oucs



Fri, 28 Sep 2001 03:00:00 GMT
 Netutil : Login Account password fails

Quote:

> Have you run mkvalidpw on your (Sun) server ?
> You will need to do this successfully to get netutil login accounts to
> work

That did the trick! I didnt have an ingvalidpw file in
$II_SYSTEM/ingres/bin
directory

Thanks...

Martin

ps..thanks also to Roberto.

Email: Replace work with oucs

Quote:
> On Fri, 09 Apr 1999 18:21:18 +0100, Martin Hanna

> >Client: Win NT, Server: Solaris 2.6 with OI2.

> >I can get netutil to work with installation passwords but login
> >account passwords fail.



Fri, 28 Sep 2001 03:00:00 GMT
 
 [ 4 post ] 

 Relevant Pages 

1. Login failed user/password

2. IUSR Account Fails to Login to SQL Server

3. Help Login fail using sa account

4. Installation Password vs Login account

5. SQL - NT failed install - dies with failed login

6. Password verification of the SQLAgentCmdExec proxy account failed (required priviledge not held by client)

7. QA login succeeds, EM login fails?!

8. NT Login Fails Becuase SQL Login Exists

9. SQL-Server 6.5: Login failed with ISQL_W, login with Enterprise Manager works fine

10. SQL Mail: MAPI login test succeeds, actual login fails

11. Upgrade asks for SA password, and says password validation failed

12. Reset Proxy Account losing NT account details and password on reboot


 
Powered by phpBB® Forum Software