Help W/PicLan 1.9+ & Windows 95 
Author Message
 Help W/PicLan 1.9+ & Windows 95
I'm having great difficulty installing v1.9.1.4.  I get an error messag
that a device is not functioning properly when I click on the install or
PLW icons.  Every other part of the systems works fine with no conflcts.
Any clues?

Thanks,

Dohn



Tue, 25 Aug 1998 03:00:00 GMT
 Help W/PicLan 1.9+ & Windows 95

Quote:

>I'm having great difficulty installing v1.9.1.4.  I get an error messag
>that a device is not functioning properly when I click on the install or
>PLW icons.  Every other part of the systems works fine with no conflcts.
>Any clues?

There was a bug in the 1.9.1.2 and 1.9.1.3 PL_SETUP.EXE program that
would cause a device error message on some systems.  The 1.9.1.5
version is now posted and should fix that problem.

For more information, you may wish to refer to
http://www.primenet.com/~modsoft.

Doug Dumitru
Modular Software Corporation



Fri, 28 Aug 1998 03:00:00 GMT
 
 [ 2 post ] 

 Relevant Pages 

1. Piclan & Windows 95

2. 22411-NC-Raleigh-PC-UNIX-Windows-Windows 95-ORACLE-PeopleSoft-PeopleTools-Intran

3. 22411-NC-Raleigh-PC-UNIX-Windows-Windows 95-ORACLE-PeopleSoft-PeopleTools-Intran

4. Piclan <=> Windows 95

5. PicLan for Windows 95 *** ANNOUNCEMENT ***

6. Piclan & Win 95 Dialup

7. Foxpro 2.6 for Windows & Windows 95

8. Windows 95 B, Setup Wizard Issues Setup.EXE on Windows 95 A

9. 22200-FL-Fort Lauderdale-Visual Basic-ORACLE-Windows 95-Visual Basic 4.0, Oracle 7.0, Windows 95

10. Begin Tran error on NT WS but OK on 95/98

11. VA-Richmond-239904--Windows 98-Windows NT-Windows 95-Novell-Senior Operator


 
Powered by phpBB® Forum Software