BUG: NT 4.0 Beta 2 + VB 4.0 OLE Servers 
Author Message
 BUG: NT 4.0 Beta 2 + VB 4.0 OLE Servers

I think I have found a bug in the above and was wondering if any one
has run across it.

I created the Simple Remote Automation projects as specified in the
Knowledge Base (to make sure it was not something I was doing).  Under
NT 3.51 it works fine.  Under NT 4.0 the client app does not release
the OLE server, even after I have exiited VB.  I can tell this by
clicking the stop button on the server side.  VB reports that another
application is referencing an object within this project.

I found this by using the new Task Manager to watch a couple of Remote
Automation apps I wrote under 3.51.  When the OLE servers are
terminated, the process still shows in Task Manager.  Stepping through
the code in VB reveals little so far.  I can tell that the Terminate
event for the class never gets executed, so something is keeping it
alive.

Any other input would be greatly appreciated.  Feel free to e-mail me
if you need more details.

--
Mark Wagoner



Mon, 07 Dec 1998 03:00:00 GMT
 
 [ 1 post ] 

 Relevant Pages 

1. VB 4.0 database access quits after installing NT 4.0 Server

2. Windows NT 3.51 Server migration to Windows NT 4.0 Beta 2 and INFORMIX Products

3. Oracle 7.3 on NT 4.0 and VB 4.0 front-end

4. VB 4.0 16 bit application written on Windows 3.11 for Win NT 4.0

5. Application Server 4.0 on NT 4.0

6. WWW Server with VB 4.0, OLE, SQL, Access, ODBC intefaces

7. LONDON - VB 5.0/Sql-Server 6.5/ NT 4.0 - Developers - Derivatives Trading Systems

8. DAO 2.5 / Access 2.0 / VB 4.0 / NT Server Access MDB corruption problem

9. MsAccess-VB-CGI-MS IIS 3.0-NT 4.0 Server

10. 22865-IN-Indianapolis-Windows NT-DOS-NT 4.0, V.B., C

11. Bug in JET 4.0 OLE DB Driver ?

12. Problems installing sql ver.6.5 with NT Beta 4.0


 
Powered by phpBB® Forum Software