Oracle 8i install problems on RedHat 6.1 
Author Message
 Oracle 8i install problems on RedHat 6.1

Has anyone out there successfully installed Oracle 8i on RedHat Linux
6.1?  After following the instructions to the letter, when I run the
runInstaller, I get the following error:


Initializing Java Virtual Machine from /usr/local/jre/bin/jre. Please
wait...
Error in CreateOUIProcess(): -1
: Bad Address

and the installation terminates.  The symbolic link to the jre is set
properly, as are oracle's group settings and environment variables.
I've seen other people get similar errors, but theirs ended with a :
Permission Denied, and typically ended up being improperly set jre
paths, or something like that.  Anyway, any help would be greatly
appreciated.

Thanks.
galen



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i install problems on RedHat 6.1

Hello Galen!

Quote:
>Has anyone out there successfully installed Oracle 8i on RedHat Linux
>6.1?  After following the instructions to the letter, when I run the
>runInstaller, I get the following error:


>Initializing Java Virtual Machine from /usr/local/jre/bin/jre. Please
>wait...
>Error in CreateOUIProcess(): -1
>: Bad Address

>and the installation terminates.  The symbolic link to the jre is set
>properly, as are oracle's group settings and environment variables.
>I've seen other people get similar errors, but theirs ended with a :

I've installed on RH6.0.
What version JavaMachine did you install?

Rgds, Vadim Grepan
--------




Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i install problems on RedHat 6.1
Yes, I've gotten 8i to install on RH6.0, as well -- this is the version
that 8i is certified on.  6.1 doesn't seem to be as forgiving, however.
I've tried with jre 1.117v3 and 1.116v5.  No luck with either.

galen

Quote:

> I've installed on RH6.0.
> What version JavaMachine did you install?

> Rgds, Vadim Grepan
> --------





Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i install problems on RedHat 6.1


Quote:

> Initializing Java Virtual Machine from /usr/local/jre/bin/jre. Please
> wait...
> Error in CreateOUIProcess(): -1
> : Bad Address

You can run the runIns.sh script form the install/linux subdirectory
instead, i found this to work ok.

Thomas

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 
 [ 4 post ] 

 Relevant Pages 

1. Installing Oracle 8i on Redhat 6.1

2. Oracle 8i install on RedHat 6.1

3. Oracle 8i and RedHat 6.1 startup problems cannot login

4. Oracle 8i Installation Problems on Redhat 6.1

5. Oracle 8i Listener problem /RedHat 6.1

6. Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem

7. PROBLEMS INSTALLING ORACLE 8.05 on LINUX RedHat 6.1

8. Install Problem Oracle 8i - Red Hat 6.1

9. Oracle 8i EE install problem on Red Hat 6.1

10. Oracle 8i/ RedHat 6.1 /OraHome1/bin/netasst script fails

11. Oracle 8i on Redhat LINUX 6.1

12. Oracle 8i 8.1.6 on RedHat 6.1


 
Powered by phpBB® Forum Software