Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem 
Author Message
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem

Hi,

I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
installation failed.

The RedHat 6.1 is strictly out of box installation. Follow the 8.1.5
FAQ, the 8.1.5 release note, the 8.1.5 installation guide.

When the installation failed, I got a lot of java error, don't
understand it coz, I'm not good with java, but seem like an AWT error.
There is one time where I did not specify the DISPLAY=host:0.0 env,
and the X server core dump this is no GNOME, and on KDE, it hang
the server totally, with the X server bink a patch of white screen

It happen on both jre 1.1.6 and jre 1.1.7. haven't try the 1.2 yet.

My selection for the Oracle 8i installation is custom, where I select
all the component listed. Since than I have gone back using Oracle 8i
on the RedHat 6.0. It seem that it try to update the graphics of
installation percentage but, could not update the windows.

Is anybody have sucessfully installed Oracle 8i (8.1.5) on the RedHat
6.1 ?, any clue, any step-by-step instruction.

Thanks for any info

Regards

Sent via Deja.com http://www.***.com/
Before you buy.



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem

Hello,

if you're a single user of your machine, try "xhost +" before starting
installation. The OUI will only run with the JRE 1.1.6. You'll have to
uninstall any all other versions. During installation a lot of (virtual)
RAM is needed. Make shure your swap-space is large enough (about 350 MB,
depending on your system physical RAM).

I'm not much into RedHat, but I already performed several successful
installations on SuSE 6.2.

HTH
  J?rg


Quote:
> Hi,

> I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
> install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
> installation failed.



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem

Quote:

>Hi,

>I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
>install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
>installation failed.

When i naively ran the full install, I had a problem. When I re-read the docs, I
noticed the article about NOT installing a "multimedia" component. I then ran
the custom install, choosing everything except the multimedia component.

I have the engine running locally now, after fixing the other gotchas, as per
the docs and newsgroup postings (Much Thanks to all contributors).

Next step today is to verify net access.



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem


Quote:

> >Hi,

> >I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
> >install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
> >installation failed.

> When i naively ran the full install, I had a problem. When I re-read
the docs, I
> noticed the article about NOT installing a "multimedia" component. I
then ran
> the custom install, choosing everything except the multimedia
component.

> I have the engine running locally now, after fixing the other gotchas,
as per
> the docs and newsgroup postings (Much Thanks to all contributors).

> Next step today is to verify net access.

But, when I install the 8i on RedHat 6.0, it install and working well
without any problem at all, even I do a custom install and select
all the componenet. Even the net access & remote access work.
Where for the RedHat 6.0, I just followed the 8iFAQ, Release Note
and the Installation guide, and install the patch, and it work
very well. It only give problem with RedHat 6.1.

Rgds
Din

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.



Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem
Try looking at the link below, It's primarily for Oracle 8 but the
author has a section about 8i at the end.

http://www2.linuxjournal.com/lj-issues/issue67/3572.html

Good Luck



Quote:



> > >Hi,

> > >I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
> > >install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
> > >installation failed.

> > When i naively ran the full install, I had a problem. When I re-read
> the docs, I
> > noticed the article about NOT installing a "multimedia" component. I
> then ran
> > the custom install, choosing everything except the multimedia
> component.

> > I have the engine running locally now, after fixing the other
gotchas,
> as per
> > the docs and newsgroup postings (Much Thanks to all contributors).

> > Next step today is to verify net access.

> But, when I install the 8i on RedHat 6.0, it install and working well
> without any problem at all, even I do a custom install and select
> all the componenet. Even the net access & remote access work.
> Where for the RedHat 6.0, I just followed the 8iFAQ, Release Note
> and the Installation guide, and install the patch, and it work
> very well. It only give problem with RedHat 6.1.

> Rgds
> Din

> Sent via Deja.com http://www.deja.com/
> Before you buy.

Sent via Deja.com http://www.deja.com/
Before you buy.


Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 Oracle 8i Installation on RedHat 6.1 problem

Quote:




>> >Hi,

>> >I try to install Oracle 8i for Linux on RedHat 6.1, using the
>> >install/linux/runIns.sh script. But after 72% of installation the
>> >installation failed.

>> When i naively ran the full install, I had a problem. When I re-read
>the docs, I
>> noticed the article about NOT installing a "multimedia" component. I
>then ran
>> the custom install, choosing everything except the multimedia
>component.

>> I have the engine running locally now, after fixing the other gotchas,
>as per
>> the docs and newsgroup postings (Much Thanks to all contributors).

>> Next step today is to verify net access.

>But, when I install the 8i on RedHat 6.0, it install and working well
>without any problem at all, even I do a custom install and select
>all the componenet. Even the net access & remote access work.
>Where for the RedHat 6.0, I just followed the 8iFAQ, Release Note
>and the Installation guide, and install the patch, and it work
>very well. It only give problem with RedHat 6.1.

I'm only saying something about RH 6.1 . Today i was able to get net access
working with no trouble.


Wed, 18 Jun 1902 08:00:00 GMT
 
 [ 6 post ] 

 Relevant Pages 

1. Oracle 8i Installation Problems on Redhat 6.1

2. Oracle 8i and RedHat 6.1 startup problems cannot login

3. Oracle 8i install problems on RedHat 6.1

4. Oracle 8i Listener problem /RedHat 6.1

5. oracle 8.1.6 on redhat 6.1 installation problems

6. Oracle 8i/ RedHat 6.1 /OraHome1/bin/netasst script fails

7. Installing Oracle 8i on Redhat 6.1

8. Oracle 8i install on RedHat 6.1

9. Oracle 8i on Redhat LINUX 6.1

10. Oracle 8i 8.1.6 on RedHat 6.1

11. Need help on oracle 8i and oas4081 on redhat 6.1

12. Oracle 8i on Redhat Linux 6.1


 
Powered by phpBB® Forum Software