Paradox V. 7 Report Problem - No Grids! 
Author Message
 Paradox V. 7 Report Problem - No Grids!
Just upgraded to Version 7, downloaded all the patches to make the
applications run properly, etc.

Now ALL of my reports that had grids and record dividers no longer do when I
print them!

The ONLY grid that will print -- sort of -- is the "3D" grid.  All the
others appear normal on the screen, but do not print.

I've checked to make sure the color is not something stupid (like white, or
transparent) -- so that's not it.

Help!  How can I make the grids print?

Thanks,
--
Jay Honeck
Iowa City, IA



Sat, 15 Jun 2002 03:00:00 GMT
 Paradox V. 7 Report Problem - No Grids!

Jay,

I fixed a similar problem under v8 by changing the Spool data format for
the printer... (Properties; Details tab; Spool Settings... button; Spool
data format: drop-down list.)

Regards,

Liz
---
Get the lead out before you reply

Quote:

> Just upgraded to Version 7, downloaded all the patches to make the
> applications run properly, etc.

> Now ALL of my reports that had grids and record dividers no longer do when I
> print them!

> The ONLY grid that will print -- sort of -- is the "3D" grid.  All the
> others appear normal on the screen, but do not print.

> I've checked to make sure the color is not something stupid (like white, or
> transparent) -- so that's not it.

> Help!  How can I make the grids print?

> Thanks,
> --
> Jay Honeck
> Iowa City, IA



Sat, 15 Jun 2002 03:00:00 GMT
 Paradox V. 7 Report Problem - No Grids!
Liz,

Well, I tried changing this setting, to no avail...

NONE of my reports have grid lines, which is driving all of our users crazy!
Any other ideas?

Thanks,

Jay

Quote:

> Jay,

> I fixed a similar problem under v8 by changing the Spool data format for
> the printer... (Properties; Details tab; Spool Settings... button; Spool
> data format: drop-down list.)

> Regards,

> Liz
> ---
> Get the lead out before you reply


> > Just upgraded to Version 7, downloaded all the patches to make the
> > applications run properly, etc.

> > Now ALL of my reports that had grids and record dividers no longer do
when I
> > print them!

> > The ONLY grid that will print -- sort of -- is the "3D" grid.  All the
> > others appear normal on the screen, but do not print.

> > I've checked to make sure the color is not something stupid (like white,
or
> > transparent) -- so that's not it.

> > Help!  How can I make the grids print?

> > Thanks,
> > --
> > Jay Honeck
> > Iowa City, IA



Sun, 16 Jun 2002 03:00:00 GMT
 
 [ 3 post ] 

 Relevant Pages 

1. Access vs Approach vs Paradox vs FilePro vs Filemaker Pro

2. Paradox Reports Landscape vs Portrait

3. Paradox 7.0 reports (16-bit vs. 32-bit)

4. HELP Paradox vs Access vs Foxpro vs ????????????

5. VFP vs 2.6; Grid vs Browse

6. VFP vs 2.6; Grid vs

7. Grid and report problem

8. Local vs. Network Paradox Problems

9. Local vs. Network Paradox Problems

10. Problem with export of memos in Paradox for Windows V. 1.0

11. Problems with SQL SERVER vs Oracle reports.!!!!

12. Problems with SQL SERVER Vs ORACLE Crystal Reports....


 
Powered by phpBB® Forum Software